Eğlence, Medya

Esra Erol’un Estetiksiz Halini Görenler Şaşkınlığını Gizleyemedi

Güzellik kavramını inceleyen ve kadınlar için en önemli besin kaynağı olmaya başlayan bir bilim dalıdır estetik artık günümüzde.  Tüm dünyada olduğu gibi, Türkiye’de de kendini daha güzel gösterme sanatının baş mimaridir estetik. Şimdilerde ekran başında olan tüm güzellerimizin reytinge etkisini de göstermiştir.

İçerik Navigasyonu

Peki kimler estetikle ayakta duruyor?

Hadise

Şimdilerde Acun Ilıcalı’nın “O Ses Türkiye” programında jüri üyesi koltuğunda oturan Hadise Açıkgöz’ün şarkı söylemeye ilgisi çocukluk yıllarına dayanıyor. İlk eğitimlerini Ekonomi ve Çağdaş Diller olarak tamamlasa da müziğe olan bu aşkı onu kararından çevirdi ve ailesinin desteği ile genç yetenek olarak ekranların karşına çıkmayı başarmış. Belçika’da “Popstar” programına çıkarak birçok yapımcının ilgisini çekmiş ve sonrada yeni mesleki hayatındaki ilk kayıt sürecine başlamış.

Fakat her ne kadar sesinin ve sahne performansının etkili olduğu söylense de, kendisi burnu ve yüzü hakkındaki değişimleri konusunda da açık sözlülüğü ile estetik yaptırdığını kabul etmiştir.

Ebru Gündeş

Emel Sayın’a vokalistlik yaptıktan sonra renkli dünyaya ilk adımını atan başarılı arabesk ve pop şarkıcısı Gündeş, estetik ile biraz geç tanışan şarkıcılarımızdan. 1990’larda kendi ismini altın harflerle ülke tarihine geçen ve şarkıları dillerden düşmeyen sanatçı burnuna yaptırdığı estetiğin sebebi daha orantılı olsun diye imiş. Sonrasında da göğüslerine silikon taktırdığı söylentileri magazin haberlerinde yer aldı.

Esra Erol

Evlilik programları ile baş tacı edilen Esra Erol’un, ülkemizdeki bu tip programların kaldırılması ile bütün kanallardaki değişim göze çarpmıştı. Yeni konseptiyle tekrar ekranların başına dönen Erol’daki estetik değişimi göze çarpmayacak gibi değil. Burun boşluklarının arasındaki boşluğu tamamen orantılı hale getirtmiş ve burnunu düzleştirmiş.

Hande Ataizi

Sunduğu sabah kuşağı programları, oynadığı dizi rolleri ve ekrandaki kavgaları ile gündemden düşmeyen Hande Ataizi’nin yüzündeki değişimler de şaşırtacak türden. Çene yapısını tamamen düzelten Ataizi, burun estetiği ve üst dudağına da dolgu yaptırmış. Bu da yetmemiş şakaklarına yaptırdığı dolgu kokteyli enjektesi ile uzman estetik yaptırıcı olarak günümüz gündüz kuşağı programlarında sunuculuğuna devam ediyor.

Serenay Sarıkaya

Adanalı dizisinden beri kendini ekrana yapıştıran Serenay’ın Türkiye’deki sevenlerini şaşırtacak derecede estetik yaptığı bir gerçek. Başarılı olmasının yanında güzelliği ile de tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Tabi kaşlarını kalınlaştırmasının, göğüs ve dudaklarına silikon yaptırmasının bunun üzerindeki etkisi bir hayli yüksek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir