Sizce, Spor

Fenerbahçe’nin Emre Mor Israrı

Milli futbolcuya geçtiğimiz günlerde teklif yapıldığını katıldığı televizyon programında duyuran başkan Aziz Yıldırım, 2 milyon euro kiralama 8 milyon euro bonservis ile toplam 10 milyon euroluk bir teklif yapıldığını ve yanıt beklediklerini belirten Yıldırım, kulübünün oyuncuyu İnter’e yollamak istediğini oradan bir oyuncu istediklerinden dolayı böyle yol izlediklerini ancak yine de son teklifi yapıp beklediklerini ekledi. 

Transferin gerçekleşmesi için devreye birçok kişinin girdiği ve bunların arasında Acun Ilıcalı, Ferit Şahenk gibi Fenerbahçe’nin önemli destekçisi olan ünlü isimlerin de olduğu biliniyor. Dortmund’un dün yapılan yeni sezon fotoğraf çekimlerinde yer almayan Emre Mor için kulüp oyuncuya geleceğiyle ilgili karar alması için izin verildiğini belirtti. İtalyan basını ise bu durum hakkında oyuncunun İnter’e gelmesine kesin gözüyle bakıyor.

emre-mor-fenerbahce-transfe.jpg

 Ama ortada dolaşan haberlerden bir tanesi de oyuncunun Serie A’da oynanan sert oyundan çekindiği ve burada başarılı olamayacağını düşündüğünden dolayı talip olan takımlar arasından Fenerbahçe’ye gitme ihtimalini kuvvetlendiren bir etken olarak karşımıza çıkıyor. Emre Mor’un İspanya’da oynamak istediği biliniyor ancak kendisine İspanyol takımlarından bir teklif olduğuna dair bir haber henüz ortada yok.

Emre Mor Kimdir?

Dortmund’a 2016 senesinde Danimarka ekiplerinden Nordsjaelland’dan 9,75 milyon euro karşılığında transfer olan Emre Mor, Dortmund ile çıktığı 19 maçta 1 gol atıp 3 de asist yapmıştır. Milli takımda oynanan hazırlık maçlarında etkileyici oyunu, çalımları ile dikkatleri üzerine çeken 20 yaşındaki genç oyuncu sonrasında birden yükselişe geçti ve kendisini Bundesliga’da bulmuştu.

emre-mor-transferi.jpg

Fenerbahçe’nin oynadığı sistemi, Emre Mor’un Türkiye Ligi’nde daha önce oynamasa da milli takımdan oyun yapısını az çok bilmesi, Serie A’ya göre daha yumuşak savunmaların olması, Aykut Kocaman gibi genç oyunculara inanılmaz gelişim sağlayabilen, forma şansı veren tecrübeli teknik direktör gibi faktörleri göz önüne aldığımız zaman Emre Mor için Fenerbahçe’ye gelmesi hem kişisel gelişimi için hem de daha rahat oynayabilmesi için daha avantajlı bir seçenek gibi gözüküyor. Oyuncunun hangi takıma gideceğini yakın zamanda açıklaması bekleniyor.

  1. Emre Mor Fenerbahçe’ye gelir mi?

    1. Bence gelir ve gelirse de hem kendisi hem takım için iyi olur.
    2. Yazık eder kendisine bence gelmesin Avrupa’da geliştirsin kendisini.
    3. Gelse de çok bir şey değişmez o kadar oynatmazlar Türkiye’de.
    4. Emre Mor’dan önce sol bek ve stoper lazım Fenere
    4 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir