İlişkiler, Yaşam

Kısa Sürede Popüler Olmanın En Basit Yolları

 Gelişen ve değişen çağ ile birlikte gerçek hayatta popüler olmak geçerliliğini kaybetmiş, bunun yerini sosyal medya popülerliği almıştır. Sosyal medya üzerinde kuracağınız hakimiyet gerçek hayatınıza da yansıyacaktır. Bu nedenle ilk olarak sosyal medyada popüler olmanız gerekmektedir. İşte kısa sürede popüler olmanın en basit yolları;

sosyal-medyada-unlu-olmak.jpg

1) Komik olun

Mizah anlayışı çok önemlidir. Kimi insanlarda doğuştan olsa da sonradan da kazanılabilir. İnsanlar, kendilerini güldürebilen insanları hatırlar, hele ki en zor zamanlarında yüzlerinde ufak bir tebessüm oluşturmanız, bir ömür boyu o kişinin aklında kalmanızı sağlayacaktır.

instagram-da-fenomen-olmak-icin.jpg

2) Sosyal medyayı aktif kullanın

Sosyal medyada yalnızca bir veya iki hesabınız olmasın. Birden fazla sosyal medya mecrasındaki yerinizi alın.

3) Fotoğrafın gücü

İyi bir mizah gücüne sahip değilseniz veya yazacak bir şey bulamıyorsanız fotoğrafları kullanın. İyi fotoğraflar her zaman hayat kurtarır. Altına da bilindik bir söz yazıp durumu özetlerseniz tadından yenmez.

sosyal-medyada-unlu-olmak-icin.jpg

4) Gündemi takip edin

Gündemden mutlaka haberiniz olması gerekir. Yaşadığımız çağ gereği gündem her an değişebilmektedir. Bu yüzden ayık olmanız gerekir. Ayrıca yalnızca gündemi takip etmeniz yetmez, gündem hakkında bilgi sahibi olmanız ve konuşmanız da gerekir.

5) Ünlü isimlerle yakınlık kurun

Ünlü isimlerle veya fenomenlerle iletişime geçmeye çalışın. Ne kadar ünlü arkadaşınız olursa isminiz o kadar fazla geçer. Bu da popülerliğinizi arttırır.

6) Korkmayın, çekinmeyin

 Hoşunuza gitmeyen durumları yazmaktan çekinmeyin. Unutmayın toplum kutuplara ayrılmıştır. Bir tarafın hoşuna gitmeyecek olan durum diğer bir tarafın hoşuna gidecektir. Ilımlı yaklaşımlar sonunuzu getirebilir. Bu nedenle kendi fikrinizi korkmadan savunun. Unutmayın, taraf olmayan, bertaraf olur sözü sosyal medya fenomenleri arasında geçerliliğini korumaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir