Haberler, Spor

Lucescu’ya Sitem: ‘Kadroya Neden Aldı Anlamıyorum’

Hürriyet gazetesi muhabirlerinden olan Ali Küçük editör Tarık Demir ile sosyal medya üzerinden canlı olarak yaptığı yayında dün gece Türkiye’de oyanan Türkiye – İzlanda maçını değerlendirdi. İzlanda’nın 3-0 galibiyet ile ayrıldığı maç ile ilgili Ali Küçük hem milli takım Teknik direktörü Lucescu’yu hem de milli takım oyuncularını ağır bir eleştiri yağmuruna tuttu.

Volkan Şen Kadroya Neden Alındı

Dün gece Eskişehir’de oynanan İzlanda – Türkiye maçından 3-0 yenilgi ile ayrılan milli futfolcularımızı ve milli takım teknik direktörü Lucescu’yu ağır bir dille eleştiren Ali Küçük özellikle Volkan Şen’in sadece dün gece oynanan İzlanda – Türkiye maçı için değil Milli takım kadrosuna en baştan beri neden dahil edilmiş olduğunu anlayamadığını söyledi. Milli takım teknik direktörü Lucescu’nun Volkan Şen’i kadroya alırken hangi mantıklı sebebi düşünerek hareket ettiğini bilemediğini, kendisinin bu transferde hiçbr mantık bulamadığını sözlerine ekleyen Ali Küçük, Volkan Şen’in sadece tecrübeli futbolcular ile arasının iyi olmasının milli takım kadrosuna alınmak için yeterli bir sebep olmadığını söyledi.

Maçın Heyecanını Yaşayamayan Bir Milli Takım

Dün akşam oynanan Türkiye – İzlanda maçından 3-0 yenilgi ile ayrılan milli takımın maç boyunca ruhsuz bir oyun sergiledeiğini söyleyen Ali Küçük milli takımın her zamankinden farklı olarak maçın heyecanını yaşayaman bir takım olarak sahaya çıktığını söyledi. Milli takım içerisinde takım ruhunun ve heyecanının eksik olduğunu ayrıca Eskişehir’de oynanan maçta tribünlerin de oldukça sessiz bir biçimde bekliyor olmasının milli takıma yansıdığını söyleyen Ali Küçük tribünlerde büyük bir çoğunluğun Eskişehir taraftarının olmamasının bu ruhsuzluğa büyük bir katkı sağladığını söyledi. Daha önceki maçlarda Eskişehir taraftarının her zaman takımları ateşlediğini söyleyen Ali Küçük spnsor bilet dağıtılması nedeni ile Eskişehir halkının bilet bulamadığını maç izlemeye gelen taraftarın da film izler gibi maç izlediğini bir ara takım oyuncularından olan Burak ve Emre’nin taraftara ayağa kalkmalarını işaret ettiklerini söyledi.

Yine hüsranla sonuçlanan bir maç izlediklerini söyleyen Ali Küçük bu şekilde olursa dünya kupasını tekrar ekranlardan izlemek zorunda kalacağımızı söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir