Medya, Sizce

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç Resmen Açıkladı!

2015 yılı Ağustos ayında Adile Sultan yalısında görkemli bir düğün töreniyle evlenen Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç’ın evliliklerinden kötü haber geldi. Murat Dalkılıç yaptığı açıklamayla yıllardır büyük bir aşk yaşadıkları Merve Boğulur uzun bir süredir kurtarmaya çalıştıkları evliliklerini sonlandırma kararı aldıklarını ifade etti. Aslında uzun bir süredir söz konusu evliliğe ilişkin bazı haberler ortalıkta dolaşıyordu. Gönül isterdi ki bir şekilde evlilikleri devam etsin. 

merve-bolugur-1.jpg

Çünkü evlilik toplumun yapıtaşı olan ailenin en önemli dayanağı. Evlilik olmadan sürdürülmeye çalışılan bir birliktelik sadece taraflara değil, aynı zamanda topluma da büyük zararlar verebilir. 

murat-dalkilic-esi-1.jpg

Peki bu karara karşı tepkiler nasıl oldu ? İnstagramdan duyurulan ayrılık kararına tepki sosyal medyadan geldi. Pek çok hayran bu karardan dolayı üzüntülerini ifade etti. 

Peki ama düğünleri günlerce konuşulan bu gözde çift nasıl oldu da ayrılık noktasına geldi ? Bu konuda yerli yersiz söylebilecek çok şey olmasına rağmen durumu Murat Dalkılıç’ın açıklamasının bir bölümünde söz ettiği gibi kabul etmek en elit olanı. Şöyle diyordu Murat Dalkılıç : Ayrılma sebebi olarak gösterilen negatif söylemlerin bu olayla hiçbir ilgisi yoktur. “Ayrılık kararımız her ilişkide yaşadığımız sorunların evlilik kurumumuza zarar vermesi sonucunda ortaya çıkmıştır.” Peki magazin basınından elit bir yaklaşım beklenebilir mi ? Bunu siz okuyucuların taktirine bırakmak lazım. Ama bir gerçek var ki çok fazla göz önünde olan çiftlerin evlilikleri bozulmaya meğilli oluyor. Ünlü olup da evlenenlerin pek çoğuyla ilgili boşanma haberlerini hemen her gün duyuyoruz. Belki de ünlü olmanın en zor kısımlarından biri budur. Kim bilir. 

  1. Siz Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çiftinin aldıkları kararı nasıl değerlendiriyorsunuz ?

    1. Kendileri bilir.
    2. Çok üzgünüm.
    3. Hayatımda değişen bir şey yok.
    2 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir