Eğlence, Moda

Moda Dergilerinden Fırlamış Gibi Bir Duruşa Sahip Olmanın Yolları

Bu olgu sürekli değişmekle birlikte değişmeyen yegane bir kavram bulunmaktadır. Bu kavram ise duruşunuz. Moda dergilerinden fırlamış gibi bir duruşa sahip olmanın yolları nelerdir?

sokak-stili.jpg

İçerik Navigasyonu

1) Trendleri takip edin

Öncelikle amacınız moda dergilerinden fırlamış algısı yaratmak ise mutlaka trendleri takip etmelisiniz. Bu sayede modaya uygun giyinirken, aynı zamanda moda algınızı da değiştirmiş ve geliştirmiş olursunuz.

2) Vücudunuzu tanıyın ve sevin

Modayı evet takip edin ama her şeyi de kendiniz de uygulamaya çalışmayın bu size güzel bir görüş sağlayamayacaktır emin olun. Vücudunuza uygun parçaları kullanmaya dikkat edin. Bu sayede kıyafet taşıma konusunda son derece başarılı bir imaj sergileyeceksiniz. Aynı zamanda unutulmamalıdır ki kendinizle barışık olmalısınız. Vücudunuzun her uzvunu sevmelisiniz bu sizin öz güveninizi artmasına yardımcı olacaktır. Aynı zamanda öz güveninizin artması ile kendinize özgü bir duruş sergilemenize olanak sağlayacaktır.

stil-sahibi-erkekler.jpg

3) Eskilerden ilham alın

“Moda ikonu” dediğimiz bir tabir vardır. Nesilden nesile aktarılan bir güzellik algısı bu aslında. Bazı kişiler kendi zamanlarında öyle güzel giyim tarzı ve duruş sergilemişler ki sadece dönenlerine değil tüm dünya dönemine damga vurmuşlardır. Bu kişileri inceleme fırsatını kendinizi mutlaka yaratın, bu sayede duruşunuza farklı anlamlar katma imkanınız olacaktır.

4) Özgün olun

Belki de kendine has tarzı olanların “moda ikonu” olarak seçilmesindeki yegane unsur bu. Hazır kombini alıp boy göstermek yerine moda bilgilerinizi de konuşturabileceğiniz ve kendinizden bir parça katabileceğiniz kombinler yapmaya özen göstermelisiniz. Bu sayede kopya olmaktan çok özgün ve moda hakkında bir duruşa sahip insanlardan olabilirsiniz.

tarz-olma-yollari.jpg

5) Yerine göre giyinin ama hep mükemmel olun

Spora giderken, günlük yaşantınızda veya ağır bir akşam yemeğinde bile değişmeyen bir tabunuz olsun. O tabu da yerine göre ve tam uygun şekilde giyinmek. Bir partiye gittiğinizde ışıl ışıl ve iddialı giyinmeyi, spor yaparken rahat kombinler yaptığınızda, bir iş görüşmesine gittiğinizdeki o jilet gibi görünüm, özel akşam yemeklerinde ki o alımlı halinizin oluşmasına mutlaka önem verin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir