Kadın, Yaşam

Youtubearların Tavsiye Ettiği 5 Kozmetik Ürün

Bu platformun amacı video eklemektir aslında ama bunun yanı sıra artık günümüzde her şey için kullanılmaktadır. İster çok büyük bir kanal olun veya marka ister sıradan bir birdy olun youtuber olmak için sizs gerekli olan şeyler sadece bilgisayar, kamera ve internettir. Bu üçünün olması halinde youtuber olmamanı için önünüzde herhangi bir engel bulunmamaktadır. Youtuber olmak iöin öncelikle yapmanız gereken Youtube’a girip kendinize bir sayfa açmaktır. Sayfanızı oluşturduktan sonra video çekip koymay başlayabilirsiniz. Elbette video koyma aşamasına gelmeden önce ne tür videolar koyacağınıza da karar vermelisiniz.

youtuber.jpg

Örneğin oyun kanalımı olacak yoksa kısa kolaj videolarımı olacak veya son yılların trendi haline gelen makyaj kanaılımı olacak. Buna da karar verdikten sonra artık başlayabilirsiniz. Elbette videolarda dikkat edilmesi gereken nokta telif hakkından dolayı ceza yememektir. Telif hakları saklı olan şarkı, film ve bu tarz içerikleri kullanamazsınız. Bu tarz bir olayın yaşanması durumunda kanalınızın kapanma aşamasına kadar gidebileceğini söyleyebiliriz. Gel gelelim günümizde Youtube kanalınaracılığı ile Youtuber ların kişilere önerdikleri markalara. Youtuberlar bir çok ürün önermektedirler örneğin makyaj kanalı ise makyaj ürünleri, oyun kanalı ise bir oyunu veya teknoloji ile alakalı bir kanal ise o zaman tekbolojik bir içeriği önerebilmektedir.

mac-rujlar.jpg

Tavsiye Edilen 5 Kozmetik Ürünü

Tavsiye edilen bir çok kozmetik ürünü bulunmaktadır.  Bu ürünlerin başında elbette fondöten ve kapatıcı çeşitleri yer almaktadır. En çok önerilen ve kapatıcılığı bir hayli yüksek olan fondöten Estee Lauder markasına ait Double Wear adlı fondöten olurken yine aynı markaya ait kapatıcı nın yine aynı serisine ait olan concealerı da oldukça çok önerilen ürünler arasındadır.

estee-lauder-Double-Wear.jpg

Bir diğer ürün de Mac’ e ait rujlardır fiyat ve kalite oranı oldukça iyi olan bu rujlar oldukça sevilerek kullanılır ve çok satanlar arasındadır.

mac-ruj.jpg

Dört ve beşinci ürünleriniz La Roche Posey aslı markaya air BB krem ve Neutrugina’ya ait temizleme jelidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir