Haberler, Sizce, Spor

Ozan Tufan İspanya’ya mı Gidiyor?

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme turu maçında taraftar tarafından ıslıklı protestoya maruz kalan futbolcunun yaşananlardan rahatsız olduğu edinilen bilgiler arasında. Takım arkadaşlarına kiralık oynamayı düşündüğü söyleyen Ozan Tufan için bir İspanyol ekibinin istekte bulunduğu ortaya çıktı.

ozan-tufan-kimdir.jpeg

Malaga Bonservisiyle Kadrosuna Katmak İstiyor

 İspanya’da yayınlanan bir gazetenin haberine göre Malaga, Ozan Tufan’ı kadrosuna katmak için teklifte bulundu. Gazete ayrıca görüşmelerin sürdüğünü ve Fenerbahçe’nin Ozan Tufan için 7 milyon Euro bonservis bedeli istediğini belirtti. Ozan Tufan kiralık gitmek isterken Malaga oyuncuyu bonservisiyle kadrosuna katmak istediği gözden kaçmayan detaylar arasında. Kiralık yerine bonservisiyle gitme ihtimali bulunan futbolcunun La Liga’da oynamaya sıcak baktığı belirtilirken anlaşma olması halinde futbolcu kısa sürede İspanya yolcusu olabilir.

ozan-tufan-gozaltina-alindi.jpg

Taraftar Video Paylaşımına Başladı

Görüşmelerin ortaya çıkmasından sonra Malaga taraftarları Ozan Tufan’ın videolarını sosyal medya hesaplarında paylaşmaya başladı. Paylaşımlarda Ozan Tufan’ın iyi bir oyuncu olduğunu belirten taraftarlar özellikle takımın hayran sayfalarında Ozan’ın gelmesine yönelik yorumlarda bulundular.

Ozan Tufan’ın Futbolculuk Kariyeri

Profesyonel kariyerine Bursaspor’da adım atan 22 yaşındaki futbolcu oynadığı maçlarda attığı goller ve yaptığı asistlerle pek çok takımın ilgisini çekmişti. 2015-2016 sezonunda Fenerbahçe’ye transfer olan futbolcu büyük umutlarla geldiği Fenerbahçe’de istenen performansı yakalayamadı. Gol ve asistlerine devam eden futbolcu Milli Takım’da da 33 maçta görev aldı. Özellikle lig maçlarında bekleneni veremeyen Ozan Tufan son eleme maçındaki performansından sonra oyundan çıkarken taraftar tarafından ıslıkla protesto edilmişti.

  1. Ozan Tufan’ın Gönderilmesini Doğru Buluyor Musunuz?

    1. Evet bekleneni veremedi
    2. Hayır yeni teknik direktörle istenileni verebilir
    3. Kararsızım
    4. İyi bir teklif varsa hemen gönderilsin Fenerbahçe kazansın
    4 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir