Medya

Seda Sayan’dan ‘Yaşımı Küçültün’ Davası… Asıl Yaşı Kaç?

Yaşının 6 yaş büyütüldüğünü iddia eden Seda Sayan, daha önceden Sibel Can’ın da yaptığı gibi mahkemeye başvurdu. Bunun üzerine Seda Sayan’ın gerçek yaşı merak konusu oldu. Sosyal medya üzerinden birçok kişi tarafından tartışılan bu konu üzerine Seda Sayan’ın hayatı araştırılmaya başlandı.

seda-sayan-a-.jpg

Sibel Can da aynı Seda Sayan gibi sahneye çıkmak için 1985 yılında ailesi tarafından yaşının 6 yıl birden büyütüldüğünü iddia etmişti. Bunun üzerine 1964 olan Sibel Can’ın doğum yılı 1970 olarak düzeltildi. Seda Sayan da Sibel Can’ı örnek göstererek 1978 yılında sahneye çıkartılmak için yaşının 6 yaş birden büyütüldüğünü dile getirdi. Seda Sayan, 1959 olan doğum yılını bu taleple birlikte 1965 olarak düzeltmek istiyor.

seda-sayan-2.jpg

Seda Sayan’ın Merak Edilen Hayatı

Asıl adı Aysel Gürsaçer olan Seda Sayan, müzik piyasasında 1980’li yıllarda tanınmaya başladı. Sade Sayan’ın çıkış yaptığı parçalar, ‘’Sensizliğe Yanarım’’, ‘’Ah Geceler’’, ‘’Var Mısın’’, ‘’Bebeğim’’ ve ‘’Ben Sana Demedim mi’’ oldu. Uzun bir süre gündüz kuşağında kadın programı sunan Seda Sayan, bunun yanında birçok dizi ve filmde de rol aldı.

Tamer Karadağlı ile başrollerini paylaştığı ‘’Fedai’’ adlı dizinin başarısız olmasıyla birlikte tekrardan müzik piyasasına geri döndü. Ayrıca bir zamanlar televizyonda yayımlanan bir yarışma programında Muazzez Abacı ve İbrahim Tatlıses ile birlikte jüri koltuğuna oturdu.

seda-sayan-yas.jpg

1987 yılında Rıdvan Kılıç’la evlenen Seda Sayan, 6 ay sonra boşandı. 1990 yılında ise eski Beşiktaşlı yönetici Sinan Engin’le olan ilişkilerinden dünyaya gelen tek oğlu Oğulcan Engin’e sahip olan Seda Sayan, 6 sene süren evliliğinin ardından 1998 senesinde Soner Yapcacık ile dünya evine girdi. Bu evliliği de sona eren Seda Sayan, birçok ünlü isimli birlikte oldu. En uzun gündemde olduğu ilişkisi ise Nihat Doğan ile olanıydı.

2008 yılında ise kendisinden 23 yaş küçük olan Onur Şan ile dünya evine girdi. Sanatçının nikahını Kadir Topbaş kıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir