Medya

Sezercik Hakkında Şok İddia: Beni Ölümle Tehdit Etti

Türk sinemasının en sevilen ve en yetenekli çocuk oyuncularından olan Sezer İnanoğlu’nun yaşam terapisti olan eşine yaptığı kıskannçlık konulu hakaret ve tehdit dolu sözleri yüzünden 3,5 yıla kadar hapsi istenmektedir. Yaşam terapisti olan Zeynep İnanoğlu eşinin kendisini ölümle tehdit ettiğini bildirerek, hakkında dava açtı ve suç duyurusunda bulundu. Savunmasında, eşi Sezer İnanoğlu’nun kıskançlık nedeni ile suçlayıcı ifadelerde bulunduğu ve kendisini ölümle tehdit ettiği yer aldı. Polise bilgi veren ve suç duyrusunda bulunan Zeynep İnanoğlu, 2 yıl evli kaldıkları Sezer İnanoğlu’na açtığı dava sonucuna göre, Sezer İnanoğlu’nun hapsi istenmektedir. Durum karşısında Sezer İnanoğlu’nun nasıl bir tepki vereceği beklenmekte olup, Zeynep İnanoğlu eşi, Sezer İnanoğlu ile uzlaşmayı hiç bir şekilde kabul etmediğini savcıya belirtti.

sezer-inanoglu-cezaevi.jpg

Suçlamalar Gerçek Mi?

Sezer İnanoğlu böyle bir ithamda neden bulunmuştu… Ve bu işin gerçeklik payı var mıydı? Aslında merak konusu. Sezer İnanoğlu ayrıca uyuşturucu ve silah kaçakçılığı suçlarından dolayı da 6 ay hapis yatmıştı. Kendisinin bir çok suçu bulunduğu için, bu kriterler de göz önüne alınarak sonuçlanacak, ancak şu an hala iddia niteliği taşıyan ve süren dava sürecinde Sezer İnanoğlu Yedikulede Jandarma tarafından kaçarken yakalandı. Zeynep İnanoğlu, Sezer İnanoğlu’nun ilk eşi değildir. Sezer İnanoğlu 2 den fazla evlilik yapmış olup, ilk eşi ile 2007 yılında evlenmiş ve bir kız çocukları dünyaya gelmiştir. İlk eşinden olan çocukları doğuştan görme engellidir. İkinci evliliğinden ise, anlaşamama nedeni ile tekrar yollarını ayırmış olup, ikinci eşi kendisi intihar ederek ölmüştür.

sezer-inanoglu-3-kez-nikah-masasina-oturdu.jpg

Sezer İnanoğlu savunmasında, eski eşinin üzüntüsüne dayanamadığı için uyuşturucuya başladığını belirtmiştir.  Üçüncü eşi Zeynep İnanoğlu ise Sezer İnanoğlu’nun kendisine kıskançlık sebebi ile çeşitli hakaret ve suçlamalarda bulunduğunu ifade etmiş ve konu dava sürecine kadar uzamıştır. 

eski-film-yildizi-sezer-inanoglu.jpeg

Savcılık, dava sürecinin devam edeceğini ve Asliye Hukuk Mahkemesine davanın devredileceği hakkında bilgi aktarmaktadır. Zeynep İnanoğlu ise, eşinin onu kıskançlıktan kaynaklı ölüm tehditi etmesi nedeni ile, korku dolu günleri beraberinde geçirmekte ve eski eşi ile bir araya gelmek istememektedir.

  1. Sezer İnanoğlu gerçekten ölüm tehditinde bulundu mu?

    1. Bulunmuş olabilir
    2. Mazisine bakarsak mümkün gözüküyor
    3. Ölüm tehditinde bulunmuştur
    4. Boşanmak isteyen çiftler hep bu iddiaları öne sürüyor, bence bulunmadı
    0 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir