Medya

Vatan Şaşmaz Cinayetinde Kilit: Kırılamayan Şifre

Ani gelişen olaylar ve spekilasyonlar ile 27 ağustos 2017 gecesi cinayete kurban gitmiştir. Kendisi ünlü bir oyuncu olan ve birçok dizide rol almış olan ayrıca sunuculuk mesleğinide layığı ile gerçekleştirmiş bir kişidir. Eski manken 50 yaşındaki Filiz Aker tarafından Conrad otelde gecenin ilerleyen saatlerinde üzerine yağan kurşunlar ile can vermiştir. Vatan Şaşmaz cinayetinde son gelişmeler arasında yerinini alan şifre meselesi gerçekliğe kavuşmamış olup hala daha araştırılma içerisindedir. Vatan Şaşmaz cinayeti otel odasında gerçekleştirilirken Filiz Aker’in kendisinden bazı istekleri oldu Vatan Şaşmaz için çok ciddi rakamlar harcadığını ve kimseye yar etmeyeceği hakkındaki bilgiler medyaya taşındı ve otelin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Filiz Aker’in, Vatan Şaşmaz’ı öldürdükten sonra aynı zamanda kendisinde intihar etmesi olayın ikinci boyutu. Ancak arada geçen şifre meselesinin çözümlenmesi ile Vatan Şaşmaz cinayeti kesin bir çözüm bulacak.

vatan-sasmaz-i-oldurdugu-iddia-edilen-filiz-aker-in-paylasimi.jpg

Vatan Şaşmaz cinayetinde “şifre meselesi” hakkında polis gerekli incelemeleri yaptı ve yapmaya devam etmekte o gece ve daha önceki gecelerde, Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker’in birbirleri dışında kim ile görüştüğünü bulabilmek için kolları sıvadı. Birçok bilgiye ulaşılacakken kullandıkları Iphone ve Apple marka cihazların şifreleri bir türlü bulunamadı. Konu ile ilgili Filiz Aker’in kardeşi ile görüşme yapıldı ancak şifreler ondan da öğrenilemedi. Ayrıca diğer bir önemli konu Filiz Aker’in silahı otele nasıl sokabildiği konusu. O kadar güvenlik önlemi alınan bir otel olmasına karşı silah otele nasıl girebildi. Polis hala bu olayların incelemesini ve soruşturmasını yapmaktadır. Filiz Aker, Conrad otelde gerçekleştirdiği cinayette sağ eli ile ateş açmıştı. Ancal sağ ve sol el svapları inceleme altına alındı. Filiz Aker’in o gece üzerindeki kıyafetler ayrıca labaratuar tarafından incelemeye alındı şu ana kadar her hangi bir iz bulunamadı.

vatan-sasmaz-i-oldurdugu-iddia-edilen-filiz-aker-in-paylasimi-olay-yaratti.jpeg

Vatan Şaşmaz cinayeti, Filiz Aker tarafından 27 ağustos 2017 gecesi gerçekleştirildi. Ancak şifre meselesi olayı Iphone telefonlarda güvenlik nedeni ile şifre kırılma olayının yapılamamasından kaynaklı polis bu şifrelere ulaşamadığı için yeterli bilgiye ulaşılamamaktadır. Filiz Aker’in Vatan Şaşmaz’ı 4 kurşunla öldürdüğü o gecede Vatan Şaşmaz can verdi. 

vatan-sasmaz-cenazesi.jpg

Ardından Filiz Aker intihar ederek Vatan Şaşmaz’ın yanına yığılarak öldü. Vatan şaşma’zın ailesi perişan ve acı içinde kaldı. Filiz Aker’in de ailesi acı içinde bu iki ünlü kişinin ölümlerinin ardından yapılan tüm araştırmalar sonucu ailelerine medya kuruluşlarına bilgi verilecek olup öncelikle şifre olayının çözümlenmesi beklenmektedir.

  1. Sizce Vatan Şaşmaz cinayetinde son durum ne olacak?

    1. Kilit şifre olayı çözülecek
    2. Emin değilim
    3. İkisi arasında aşk ilişkisi ortaya çıkacak
    4. Bilmiyorum
    11 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir