Sizce, Teknoloji

Yeni Iphone 8’de Şaşırtan Detay!

Rekabetin artarak devam ettiği cep telefonu dünyasında, Apple şirketinin yeni çıkaracağı Iphone serisinin ne zaman piyasaya sürüleceği ve hatta adının ne olacağı merak konusu. Teknoloji sevenlerin heyecanla beklediği günlerde sona yaklaşıldığını söyleyebiliriz. Çünkü Apple şirketinden alınan duyumlara göre, çiçeği burnunda yeni Iphone’un tanıtımı önümüzdeki hafta içerisinde yapılacak. Amerika Birleşik Devletinin teknoloji devi markası olan Apple şirketinin en önemli ürünü Iphone’un lansmanını, daha önceki cep telefonu serilerinde olduğu gibi yine şirket sahibi Steve Jobs Theater’da yapacak.

iphone-8-render-.jpg

Iphone’un yeni seri cep telefonunun özellikleri ile ilgili şimdiye kadar bir çok iddia ortaya atıldı. Bu iddialardan en ilginç olanı ve kuşkusuz tüketiciyi en çok heyecanlandıranı Iphone da ilk defa kullanılacak olan wireless şarj özelliği.

Apple’ın amiral gemisi olarak gördüğü Iphone markasının, 8. serisi aynı zamanda farklı bir anlamı var. Bu yıl Iphone’un dünyayla buluşmasının  10. yıldönümü. Bu nedenle Apple şirketinin yeni çıkaracağı cep telefonu serisinde bir değişikliğe gideceği yönünde söylentiler  dolanmakta. Apple şirketi yeni seride sayılardan vazgeçebileceği ve yeni telefonun adının Iphone 8 değil, Iphone Pro veya Iphone X olabileceği iddialar arasında.

iphone-8-render-ne-zaman-cikiyor.jpg

Ayrıca yeni Iphone’un daha ince olacağı ve tamamen dokunmatik olacağı belirtiliyor. 3  GB RAM, 16 MP kamera, metal olmayan cam kasa gibi özellikler yeni tanıtımı yapılacak Iphone için söylenen iddialar arasında. Metal kasa yerine cam kasa kullanılması, ilk duyulduğunda telefonun daha kırılgan bir yapıya sahip olması gibi, tüketicide endişe yaratacak düşünceler oluştursa da, Apple şirketinin kırılmalara karşı önlem aldıkları ve herhangi bir endişeye fırsat vermeyecekleri düşünülüyor.

iphone-8-ne-zaman-cikacak.jpg

Bütün bunların lansman yapılana kadar birer iddiadan ibaret kalacağı bir gerçek. Apple şirketi her zaman olduğu gibi cep telefonunun tanıtımını kendileri tarafından resmi olarak yapılmadan ürün hakkında herhangi bir açıklama yapmayı doğru bulmuyor. Bakalım bu yeni seri Iphone’un 10. yılında Apple şirketine ne katacak.

  1. Yeni Iphone adı sizce ne olmalı?

    1. Iphone 8
    2. IPhone X
    3. Iphone Pro
    4. Iphone Bann
    5 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir