Haberler

Trans Güzel’den Tuğçe Kazaz’a: ‘Bunca Yıllık Dönmeyim…’

Bu günlerde Akalın’ın hedefinde “Ak Parti’den soğudum” şeklinde demeç veren Tuğçe Kazaz var.

Tuğçe Kazaz’ın sürekli din ve siyasi parti değiştirmesine parmak basan trans güzel, Kazaz’ın son “Ak Parti’den soğudum” lafına değindi ve “bunca zamandır dönmeyim, ömrü hayatımda bu kadar dönen birini görmedim.” şeklinde çarpıcı bir açıklamada bulundu.

turkiyenin-trans-guzeli-cagla-akalin.jpg

Son seçimlerde tercihini AKP’den yana kullandığını belirten Akalın, “Ak Partiden soğudum” diyen Kazaz’a şunu söyledi: “Meğerse dönme lafını gerçek anlamda hak eden senmişsin, biz translar değil. Sürekli dinini değiştirdin, herkese demediğini bırakmadın, bu denli fazla tutarsızlığın sonunda Kazaz yörüngeye oturdu demişken şimdi bu söylemlerin… Başka bir zat için sarf ettiğim bir söz vardı, ondan özür diliyorum. Bunca senedir dönmeyim, senden ala dönen görmedim pes vallahi”

tugce-kazaz-haberleri.jpg

Akalın benzer sözleri başını kapatıp sonra tekrar açan şarkıcı Niran Ünsal için kullanmış, yine gündeme bomba gibi oturmuştu.

Peki Tuğçe Kazaz tam olarak ne dedi?

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan “Uyan Türkiyem” adlı programa katılan Tuğçe Kazaz, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden soğudunu belirtti.

cagla-akalin-kimdir.jpg

AKP’ye yakınlığı ile bilinen kanalda programa katılan Kazaz, “Fetullahçı Terör Örgütü ülkedeki tüm oluşumlara dahil olmuş. Yargıya, istihbarata, askeriyeye, ulaşılması en zor yerlere bile ulaşmışsa siyasete hiç bulaşamamış olmasını aklım almıyor. Öyle bir hava yaratılıyor ki FETÖ hiç siyasete bulaşmamış ve bu beni ciddi halde rahatsız ediyor. Bu tip oluşumların araştırılmıyor ve siyasetten ayrıştırılmıyor olması beni AKP’den soğumama neden oldu” dedi.

Eski manken Tuğçe Kazaz’ın bu açıklamaları karşısında programın sunucusu Tahir Sarıkaya, şaşkınlığını gizleyemedi ve “Sizin bu eleştirileriniz karşısında şok oldum” cevabını verdi.

  1. Sizce Çağla Akalın, Tuğçe Kazaz’a bu söyleminde haklı mı?

    1. Tuğçe Kazaz ve değişen fikirlerine alıştık, yeni bir şey değil ki bu
    2. Tuğçe Kazaz fikrini değiştirmiş olabilir, ne var bunda?
    3. Çağla Akalın'ın dilini çok sert buldum, düşüncelerini daha doğru ifade edebilirdi
    4. Her ikisi de reklam yapmaya çalışıyor
    7 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir