Haberler, Spor

Transfer’de Son Dakika Gelişmeleri

Transfer sezonu bitmek üzereyken takımlar, harekete geçti ve son hamlelerini oynadılar.İşte en son gerçekleşen transferler.

İçerik Navigasyonu

Volkan Şen Trabzonspor’da

Volkan Şen, kendisi 2 yıllığına Trabzonspor’a bağlayan imzayı attı.Transferi KAP’a bildiren Trabzonspor, “Profesyonel futbolcu Volkan Şen ile 2018-2019 futbol sezonu sonuna kadar (2 yıllık) anlaşma sağlanmıştır.Anlaşmaya göre oyuncuya; 2017 – 2018 futbol sezonu için 850.000.-EURO garanti ücret,
2018 – 2019 futbol sezonu için 850.000.-EURO garanti ücret ödenecektir.” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’lı Miloseviç Çaykur Rizespor’a Transfer Oldu

Şenol Güneş, bu sezon için Beşiktaş’ta Miloseviç’i düşünmeyince Siyah Beyazlı yönetim, Miloseveç’i 1 yıllığına Çaykur Rizespor’a kiraladı.

Sefa Yılmaz Boluspor’da

Trabzonspor’lu Sefa Yılmaz, TFF 1.Lig takımlarından Boluspor ile bir yıllık sözleşme imzaladı.Boluspor yaptığı açıklamada: “Kulübümüz, Trabzonspor’dan orta saha oyuncusu Sefa Yılmaz ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Başkanımız Necip Çarıkcı, İstanbul’a giderek 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Sefa Yılmaz ile 1 yıllık sözleşmeyi imzalarken, bu transferin Boluspor’a hayırlı olmasını ifade etti.” ifadelerinde bulundu.

Fenerbahçe Son Gün De Boş Durmadı Vincent Janssen’ı Kadroya Kattı

Fenerbahçe Tottenham’lı oyuncu Vincent Janssen’i kiraladığını açıkladı.Diego Costa’dan umduğunu bulamayan Sarı Lacivertli ekip aradığı forveti Tottenham’da buldu.Sarı Lacivertli takım, resmi sitesinde transfer haberini doğruladı ve şu açıklamayı yaptı: “Kulübümüz, Premier League ekibi Tottenham Hotspur’da forma giyen forvet oyuncusu Vincent Janssen ve kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda, futbolcunun kulübümüze transferi konusunda her konuda anlaşma sağlamıştır. Hollanda Milli Takımı’nda da forma giyen 23 yaşındaki forvet oyuncusu Tottenham Hotspur Kulübü’nden 1 yıllığına kiralanmıştır. Hollandalı futbolcu Vincent Janssen ile imzalanan sözleşmenin camiamıza hayırlı olmasını ve Janssen’nin Çubuklu ile büyük başarılara imza atmasını diliyoruz.”

Sakaryaspor Batuhan Karadeniz’i Kadrosuna Kattı

TFF 1.ligde Şanlıurfaspor’da forma giyen Batuhan Karadeniz, Sakaryaspor ile anlaşmaya vardı. 2.lig’de mücadele eden Sakaryaspor son transferini de yaparak transfer sezonunu noktalamış oldu.

Joseph Douhadji 3 yıllığına Adana Demirsporlu Olacak

Adana Demirspor Joseph Douhadji ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.22 yaşındaki Togo Milli takım oyuncusu, burada olmaktan mutlu olduğunu belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir