Gündem

ÜLKÜ OCAKLARINDAN FLAŞ AÇIKLAMA

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ‘inin Kerkük için ‘ 5 Bin ülkücü hazır’ açıklamasına ‘ 500 Bin Ülkücü Hazırız ‘ diyerek büyük destek verdi. 

Alparslan Türkeş talebe Yurdu’nun açılışı için Denizli’ye giden Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, ‘ Atalarımızın emaneti, ecdadımızın yadigarı Kerkük’te ve birçok Türkmen coğrafyasında askerlerimizle muhattap olamayacak aşağılık Barzani malesef sözde referandum yaptı. Oradaki vatanda coğrafyamızı işgal etmek, soydaşlarımızı yok etmek istiyor. Liderimiz Devlet Bahçeli milli meselelerdeki duruşunu göstermiştir. En az 5 Bin gönüllü ülkücü olarak soydaşlarımızın dirliği, birliği, beraberliği, huzuru için gitmeye hazır olduğunu ifade etmiştir. Evet bizde şunu ifade etmek istiyoruz; şakamız yoktur, oyun da oynamıyoruz, 1968’de şehadet şerbetini içen Nuri Kılıç ve diğer şehitlerimiz olduysa vatan, millet şehidimizdir 5 bin değil, samimiyetle 500 bin ülkücü olarak hazır ve nazırız. Geriye dönmeyi düşünmeyerek sadece Allah’a teslim oluruz. İmanımızla, inancımızla soydaşlarımıza olan sorumluluğumuzla geri dönmemek adına yol revan oluruz. Kimse bu işleri oyun oynamak sanmasın. Sonunun hazin olacağını aklından çıkarmasın’ dedi. 

Başkan'ın bu açıklaması diğer ülkü ocakları ve ülkücü hareket gençliğinden yoğun ilgi ve destek gördüğü, yoğun mesaj yağmuruna tutulduğu bilgisi gelmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir