Medya

Ünlülerin Makyaj Hataları

Ne yazık ki makyajın da dikkatle yapılması gereken ince bir iş olduğunu biliyoruz.Profesyonel makyözlere sahip olan ünlüler de zaman zaman kendi makyajlarını kendi yapabiliyor ya da bazı zamanlar kazaya kurban gidebiliyorlar.İşte bu ünlülerin makyaj hatalarının bazılarını gelin hep beraber detaylıca inceleyelim.

taylor-momsen.jpg

KATY PERRY

Harika yüz hatlarına sahip olan Katy Perry’de ne yazık ki fondöteni sürerken ya tenine uygun olanını seçememiş ya da yüzünü yeteri miktarda nemlendirmeden fondöteni sürmüş eee o zaman da nolur tabii ki o föndöten suratta topak topak durur ve dağılmaz.

ANGELİNA JOLİE

Güzelliğini bilmeyeniniz yoktur.Ama maalesef ki kusursuz yüzüne pudra fazla kaçınca olanlar olmuş.Pudrayı iyi dağıtamamışlar mı yoksa ışıklar yüzünden mi görüş hatası bilinmez.Gerçek şu ki bu hali ile hiç de iyi gözükmüyor 🙁

avril-lavigne.jpg

UMA THURMAN

Aydınlatıcının dozunu kaçırınca kaç kilometre uzaktan görülebileceğinizi tahmin edebilirsiniz sanırım.Biraz daha cool olmak gerekirse highlighter’ın fazlası ve doğru kullanılmayanı makyajı fena hale dönüştürebilir.Uma Thurmanda aydınlatıcının dozunu kaçırmış güzel bir görüntü vermekten ziyade tamamen hatalı bir görüntü elde etmiş.

LİNDSAY LOHAN

Kontürü yanlış ve fazla uyguladığınızda aynada kendinizi tanıyamayacak hale dönüşebilirsiniz.Lindsay Lohan ne yapmış kendine öyle,galiba kontürü yapmış dağıtmamış ve aynaya bakmadan aceleyle evden çıkmış gibi duruyor.

TAYLOR MOMSEN

Cat eye modasını bilirsiniz.Ustaca yapanı ve abartmayanı kabulümüz.kendi zevki der çekiliriz köşemize.Ama gözlerinin çevresini hızını alamayıp komple siyaha boyamak deyimi sanırım cat eye olmuyor.Yani olmasa gerek??

lindsay-lohan.jpg

AVRİL LAVİGNE

Ever her ne kadar tarzı koyu göz kalemine müsait de olsa bu kadar abartılı ve dağınık olmaması güzelliğini gölgelememesi açısından daha iyi olur.Biraz daha sakin bir göz makyajı yaparak da tarzını ortaya koyabilir.Sürsün siyah yine sürsün ama blaşmış bir görüntü vermeden tabii ki.

PARİS HİLTON

Alımlı ve gösterişli bir güzelliğe sahip olan Paris Hilton kırmızı ruju sürdüğünde muhtemelen kontrol etmiyor ve dişine bulaşıyor.Her ne renk olursa olsun dişe bulaşan ruj görüntüsü hoş olmadığı gibi bu renk kırmızı olduğunda daha da göze batıyor öyle değil mi?

LİLY ALLEN

Gözlerinin etrafına aydınlatıcı mı sürmüş yoksa kendinden tonlarca açık kapatıcı mı uygulamış ya da pigment olayını mı abartmış biz karar veremedik.Yorum sizin.

KESHA

Yeni bir göz makyajı tarzı ortaya koymuş olmalı ki bu fikir pek tutmaz.Daha önce böylesine rastlanmadı.Üst taraflarda hafif sarı bir ton göz altları olduğu gibi siyah.Dikkat çekmek için başvurulacak kötü bir makyaj stili olmuş ne yazık ki.

LEİGHTON MEESTER

Eğer sürülen farlarda renk uyumu yakalanabilseymiş belki de her şey daha güzel olurmuş. 🙁

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir