Eğlence, Medya

Yaşayan En Seksi 10 Futbolcu

Futbol, her ne kadar erkeklerin daha geniş ilgi alanına girse de, futbola ilgi dyan kadınların sayısı da oldukça fazla. Gerek oyun anlayışı gerekse magazin boyutu ile ilgilenen kadınlarımız var. Kabul et , magazinsel boyutu bazen sizin bile dikkatinizi çekiyor. Bu kadar ilgi gören bir sporun, oyuncularının ilgi görmemesini beklemek zaten olmazdı. Özellikle bazı futbolcular, yeteneklerinin yanı sıra görünüşleri ile de dikkatleri üstüne çekiyor. Hele bir de başarılı kariyer ve dış görünüş etkileyici olunca, isminden daha çok bahsettirdiği bir gerçek. Yapılan araştırmalar sonucunda sizin için yaşayan en yakışıklı, seksi futbolcuların listesini oluşturduk. Sosyal medya hesaplarına şöyle bir göz attığınız zaman da daha iyi anlayacağına emin olabilirsiniz. O zaman başlayalım!!

İçerik Navigasyonu

1) David Beckham:

Onu tanımama gibi bir ihtimalin yok. Yakışıklılığı ve karizması ile sürekli gözde bir isim. İsmini okuduğunuz andan beri hak verdiğinizi düşünüyorum. Bu listenin en başında olmayı hak eden bir kişilik kendisi.

2) Cristiano Ronaldo:

Seveni var, sevmeyeni var. Gerek futbolcuğu, gerek yaptığı sorumluluk bağışları ile saygıyı hakeden duyarlı birisi kendisi. Yakışıklılık boyutuna gelince, birçok kadının ilgisini çeken yakışıklı listesinde varolmayı hakeden bir isim kendisi.

3) Neymar Jr:

Futbol dünyasının genç yakışıklılarından. Adını duyurduğu günden bu yana kadınlar üzerinde çok etkili bir isimdir kendisi. Yakışıklı olduğu gibi, sempatikte.

4) Mario Gomez:

Renkli gözleri ile o da ilgi odağı olmuştur. Farklı bir havası olduğunu kabul etmek gerekir. Genel anlamda da pek çok beğeneni olan bir isim. Listenin içinde olmayı haketti.

5) Niko Kranjcar :

İsmini arama motorunda arattığınız zaman neden bu listede olduğunu eminim ki anlayacaksındır. Kendine has bir güzelliği olan biri.

6) Gerard Pique:

Futbolu ile tanındığı gibi Shakira ile olan ilişkiyle de tanınmaktadır. Kendisine olan ilgiyi göz önüne alacak olursak, kesinlikle liste de yer almayı hakediyor.

7) İker Casillas:

36 yaşında ama hala albenisi yüksek bir kişi. Ona da oldukça yoğun bir ilgi olduğu bilinmekte. Listede adı geçmeliydi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir