Gündem, Haberler

Yeğenine Tecavüz Eden İmamdan Şok Sözler

Muş’a bağlı Malzagirt’te imam olarak görev yapan evli ve iki çocuk babası A.İ., ablasının kızına tecavüz ettiği suçlamasıyla mahkemeye sevk edildi. Hamile kalan 23 yaşındaki kadının doğan çocuğunun DNA raporuna göre imamın çocuğun babası olduğu belirlendi.

1. “Anlatırsan Seni Öldürürüm.”

2016 yılında 41 yaşındaki dayısı tarafından tecavüze uğradığını söyleyen kadın, tehditlerden dolayı çocuğunu Erzurum dışında doğurmak zorunda kaldığını ekledi. Olay anından beri çok korktuğunu belirten yeğen, “Dayım ile anneannemin yaşadığı köye gittik. Akşam saatlerinde köyde hasta olan birini ziyaret için anneannem, annem, dayım, yengem ve 3 çocuğu evden ayrıldı. Ben tek kaldım. Yarım saat sonra dayım eve geldi. Televizyon izlerken odaya gelen dayım battaniyeyi yüzüme kapatarak tecavüz etti. ’Bu yaşadıklarını kimseye anlatmayacaksın. Anlatırsan seni öldürürüm, yaşatmam. Zaten kimse sana inanmaz ben imam olduğum için herkes bana inanacaktır. En sonunda sen suçlu çıkarsın’ deyip çıktı. O an korktuğum için kimseye bir şey diyemedim. Malazgirt’ten sürekli Erzurum’a gelip benimle yalnız kaldığında şikayet etmemen konusunda tehditlerine devam etti.” şeklinde olayı anlattı.

2. “Bebeği Sevgi Evleri Çocuk Yurdu’na Bıraktım.”

Kürtaj olamadığını da ekleyen genç kadın, konuşmasına “Hareketlerim ve duygusal durumum nedeniyle ailem sebebini sormaya başladı. Dayanamayıp anneme ve ablama anlattım. Hastaneye gittik ve 6 aylık hamile olduğumu öğrendim. Yasal süreyi geçirdiğimiz için kürtaj olamadım. Mayıs ayında doğum yaptım ve bebeği Sevgi Evleri Çocuk Yurdu’na bıraktım. Öz dayımdan şikayetçiyim ve en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum.” diye devam etti.

3. “Rızam Dışında Benimle Cinsel İlişkiye Girmiştir. Asıl Ben Ondan Şikâyetçiyim.”

Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan dayının şu sözleri pes dedirtti: “Anneme ait köye tek başıma gittim. Eşim yanımda değildi. Akşam saatlerinde uyumak için odalardan birine gittim. Uyurken kendisi odama girmiş. Ben farkında olmadan pantolonumu sıyırarak rızam dışında cinsel ilişkiye girmiş. Uykulu olduğum için olayın nasıl gerçekleştiğini hatırlamıyorum. Amacım, kaçmak değildi. Çok kızgın olduğumdan kimseyle görüşmemek içim telefonumu kapattım. Suçlamaları hiçbir şekilde kabul etmiyorum. Kendisi kaldığım odaya gelerek rızam dışında benimle cinsel ilişkiye girmiştir. Asıl ben ondan şikâyetçiyim.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir