Eğlence, Medya

Yılmaz Vural’dan Cansu Taşkın Açıklaması

Katıldığı bir davette manken Cansu Taşkın ile fotoğraf çekinirken elinin aldığı pozisyon üzerine en çok konuşulan olaylar arasına giren Yılmaz Vural fotoğraf ile ilgili duyduğu rahatsızlığı anlattı.

İçerik Navigasyonu

“Yılmaz Vural Elini Kolunu Nereye Koyacağını Bilememiş.”

Ayaküstü yaptıkları sohbet esnasında samimi görünerek çekilen fotoğraftaki Yılmaz Vural’ın elinin durumuna “Yılmaz Vural elini kolunu nereye koyacağını bilememiş.” Yorumları yapılmıştı.

“Çocukluğunu Bilirim, Ailesini Tanırım.”

Çekilen fotoğrafı aynı zamanda Cansu Taşkın’ın da paylaşması üzerine açıklama yapmak zorunda kalan ünlü teknik direktör “Çocukluğunu bilirim, ailesini tanırım.” diye nitelendirdiği Cansu Taşkın ile görüşmelerini şöyle aktardı: “Cansu kardeşime ‘Bu yaptığın olacak iş değil. Niye o fotoğrafı basına verdin? Hiç hoş olmadı.’ diye çıkıştım. ‘Herkes gibi yayınladım.’ karşılığını verdi.”

“O da Benim Babam Gibidir.”

Yılmaz Vural’ın yaptığı açıklamalardan sonra daha fazla sessiz kalamayan manken Cansu Taşkın, şu ifadelerle karşılık verdi: “Yılmaz Vural benim babam gibidir. Eşini de çok severim. Haberi farklı yerlere kimse çekmesin. Yılmaz abim nasıl ‘Cansu bizim çocuğumuz.’ gibi diyorsa o da benim babam gibidir… Ayrıca o fotoğrafı da silmedim. Hala Instagram hesabımda duruyor.”

Cansu Taşkın Kimdir?

1992 İstanbul doğumlu olan Cansu Taşkın lise mezunudur. 1,82 boya sahip olan Cansu Taşkın 16 yaşında iken İzmir Fuar’ında modelliğe başladı. 17 yaşında katıldığı dünya modellik yarışmasında dördüncülük elde etti. En büyük hayalinin İtalya’da modellik yapmak olduğunu söyleyen Cansu Taşkın, 2012 yılında düzenlenen Idol Of Models yarışmasında ikincilik elde etti. 2010 yılında yayınlanan “Fatmagül’ün Suçu Ne?” adlı dizide televizyon hayatına giren manken, 2015 yılında yayına giren “Cennet Yolu” adlı dizide de rol aldı. 2013 yılında çekilen “Qüfür” adlı sinema filminde de başrol oyuncusu olarak yer aldı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir