Gündem, Haberler, Siyaset

Zeytin Dali Harekati’nda İkinci Şehit Haberi

Afrin’e yapılan Zeytin Dali Harekatıyla ilgili Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuoğlu üzücü bir haber verdi.Çavuşoğlu yaptığı açıklamayla bu operasyon kapsamında ikinci şehiti verdiğimizi açıkladı.Çavuşoğlu; “Vatanımızın bekası için Afrin’de Zeytin Dali Harekati’na katılan hemşehrim Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta’yı şehit verdik. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız. Terörün kökünü kazıyana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Milletimizin başı sağolsun.” sözlerini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afrin Operasyonunda verdiğimiz ilk şehit olan Musa Özalkan’ın cenaze töreninde ise  ‘bu operasyonu kazanacağız’ diyerek kararlılığımızı vurgularken sözlerine şöyle devam etti:

“Şehidimiz Musa Özalkan Afrin operasyonundaki ilk şehidimiz. Rabbimiz Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyiniz onlar diridirler ancak sizler bilemezsiniz demiştir. Şu anda Musa evladımız bizi dinliyor. Biz onun şehadetine şahidiz o da bizim saf tutuşumuza şahit. 

Çok önemli bir operasyonlar silsilesi içerisinde ordumuz Mehmet’lerimiz bu karda kışta büyük bir mücadeleyi sürdürüyorlar kimlere karşı? Teröristlere karşı. IŞİD gibi terör örgütüne yönelik operasyondur. Bu operasyonu milletimiz ÖSO birlikte zafere ulaşma suretiyle kazanacağız. Kararlıyız azimliyiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir