Eğlence, Medya

Aileler Ünlü Çiftten Torun Bekliyor

Oyuncular Burak Özçivit ve Fahriye Evcen magazin dünyasının birbirlerine en çok yakıştırılan çiftler arasında yer alıyor.  Uzun yıllar yaşadıkları ilişkiyle sürekli gündeme gelen ünlü çift uzun beraberlikleri sonunda muhteşem bir düğün ile dünya evine girmişler, ardından muhteşem bir balayı ile de magazin basınında kendilerinden sıkça söz ettirmişlerdir.

Ünlü oyuncular Fahriye Evcen ve Burak özçivit birlikte rol aldıkları Çalıkuşu dizisinden sonra aşk yaşamaya başlamışlardı. Bu dizinin ardından Burak Özçivit yapımcılığını da kendi üstlendiği “Aşk Sana Benzer” filmini yapmış ve bu filmi Fahriye Evcen’e hediye  etmişti. Uzun süren beraberliklerinin ardından geçtiğimiz Haziran ayının 29’unda dünya evine girmişlerdi.

Uzun yıllar birliktelik yaşayan çift sonunda  geçtiğimiz Haziran ayının 29’unda dünya evine girmişler ve bir yuva kurmuşlardır. Ancak daha evliliklerinin üzerinden çok vakit geçmesine rağmen çiftin aileleri bebek beklentilerini dile getirdi.

Ailelerde Torun İsteği Artıyor

Özellikle  Burak Özçivit’in annesi Ceyhan  Özçivit’in bebek konusunda daha ısrarcı olduğu bu yüzden oğlu Burak Özçivit ve gelini Fahriye Evcen’e bebek konusunda ısrarcı olduğu ettiği  iddia edildi.

Uzun yıllardır bir çok projede yer alan Fahriye Evcen en son yer aldığı projenin ardından artık uzun soluklu hiçbir işte yer almamaya başladı. Son dönemde sadece bir reklam projesinde yer alan Fahriye Evcen bu sezon gelen hiçbir dizi teklifini kabul etmedi. bu sezon hiçbir projede yer almadığı gözlenen Fahriye Evcen’in bebek konusuna sıcak baktığı düşünülüyor.

Hayranları da Takipte

Türkiye’nin en beğenilen, en sevilen isimleri olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, kariyerlerinin de zirvesinde. Bu nedenle ailelerin torun arzularına ne cevap verecekleri merak ediliyor. Çiftin hayranları da özellikle sosyal medya üzerinden sürekli takipte. Çiftin çocuk haberini en kısa zamanda vermeleri temenni ediliyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir