Eğlence, Geyik, Medya

Demet Akalın Canlı Yayında Sinir Krizi Geçirdi

Geçtiğimiz günlerde eşi Okan Kurt’un villasına yapılan haciz işlemleriyle gündeme gelen Demet Akalın, bu sabah Beyaz TV’de yayınlanan “Beyaz Magazin” programında hakkında konuşulmasının üzerine yayına bağlanarak ağlayıp, sinir krizi geçirdi.

Ünlü popçu Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt’a karşı, borçlarını ödemediği iddiasıyla haciz başlatılmış ve çift zor günler geçirmişti. Bunun üzerine Demet Akalın’ın, şarkıcı Berkay’ın yeni dünyaya gelen kızına yüklü miktarda altın takması, eleştirilerin odağı haline gelmesine yol açtı.

Demet-akalin-canli-yayinda-cildirdi.jpg

Ünlü popçunun eşi Okan Kurt, geçtiğimiz günlerde 75 adet daire satın aldığı Osman Görgülü tarafından açılan 32 milyon 845 bin TL’lik icra takibiyle şaşkına dönmüş, Beykoz’daki villasına giren polisler ve haciz memurları tarafından haciz işlemi uygulanmıştı. Tüm bu haberlerden sonra Demet Akalın, şarkıcı Berkay’ın dünyaya gelen kızına 15 bin liraya yakın çok sayıda altın takmıştı. Bugün Beyaz TV’de yayınlanan “Beyaz Magazin” adlı magazin programında, konuşmacılar tarafından bu konu masaya yatırılınca çok sinirlenen Demet Akalın canlı yayına bağlandı ve gözyaşlarıyla kendini anlatmaya başladı.

demet-akalin-sinir-krizi.jpg

HIÇKIRIKLARA BOĞULDU, SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Program sunucularından Ali Eyüboğlu’nun “Nispet yapıyor” demesine içerleyen Demet Akalın açtı ağzını yumdu gözünü. Gözyaşlarıyla ve sinir krizi geçirerek şunları söyledi: “Siz insan değil misiniz kardeşim ya. Benim kimseye borcum yok, benim çocuğum aşağıda ağlıyor. Ben kimseye gösteriş yapmıyorum. Ben o gün gittim çünkü kimse evini açmadı bir tek Berkay bana on gün evini açtı. Beni hastanelik edeceksiniz, ben bir tek evladım için yaşıyorum. O ev benim bile değil sattım, kredi çekip yeni ev aldım. Okan bir kuruş vermedi, kredi çekip kendim aldım, o yüzden köpek gibi çalışıyorum” dedi.

  1. Sizce Demet Akalın programdaki tepkisinde haklı mı?

    1. Evet çok haklı zor günler geçiriyor
    2. Hayır haksız, programdakiler doğru söylemişler
    3. Beni ilgilendirmez, benim param değil sonuçta
    3 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir