Eğlence, Medya

Demet Akalın’dan Takipçisine: Sana Küfür Ederdim de…

Demet Akalın’ın bu notu takipçilerinden binlerce beğeni aldı. Bu notu instagram takipçileri yorumsuz bırakmadı. ama içlerinden biri öyle bir yorum yaptı ki ünlü sanatçı küplere bindi.

Demet Akalın’ın bu paylaşımına “Eee gırtlağa kadar borç koca batık normal çalış çalış” sözleriyle yorum yaptı. Takipçisinin bu yorumuna sessiz kalamayan ve çılgına dönen Demet Akalın takipçisine açtı ağzını yumdu gözünü. Daha önce de takipçileriyle instagram üzerinden atıştığı bilinen Demet Akalın yine boş geçmedi ve olumsuz yorum yapan ve sanatçıyı sinirlendiren takipçisine ağzına geleni söyledi.

demet-akalin-dan-erkeklere-tektas-tavsiyesi.jpeg

Çok sinirlendiği kullandığı kelimelerden belli olan Demet Akalın takipçisine şu sözlerle karşılık verdi.

“Hahah sana küfür ederdim de onu bekliyorsun Allaha şükür sahtekarlar sahte evraklarla ancak üç saniye televizyona çıkıp meşhur olmak ister işte! Seyret bakalım bizi dolandırmak isteyen kaç yıl yiyecek. Daha önceden de dolandırdığı 16 şikayetçi de dahil. Haybeye sevindin yani!!! Allah senin gibilerden korusun hepimizi ayyyyy. Allah senin binbir belanı versin inşallah tez zamanda.” dedi.

demet-akalin-klip.jpg

Aslında bu Demet Akalın’ın takipçilerine karşı koyduğu ilk tepki değil. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerin başında gelen Akalın geçtiğimiz şubat ayında bir takipçisine verdiği cevap ile çok şaşırtmıştı. Instagramda yaklaşık altı milyon takipçisi olan ünlü sanatçı açık sözlülüğüyle de tanınmakta. Takipçisinin ünlü sanatçıya hitaben “Hira’ya kardeş mi geliyor” sorusuna verdiği cevap adeta şok etti.

demet-akalin-klibi.png

Ünlü sanatçı, Ankara’daki konserlerinden paylaştığı fotoğraflarda karnındaki şişlik için yorum yapan takipçisinin bu masum sorusuna biraz da esprili bir dille yanıt verdi.  Fakat bu cevabı, soruyu soran takipçisi dahil hiç kimse beklemiyordu. Demet Akalın verdiği cevapta soruyu soran takipçisinin de adını kullanarak  ” Regliyim Ziya çok mu merak ettin.”  demesi şaşırttı. Demet Akalın’ın bu cevabından sonra ne yazacağını şaşıran takipçisi çareyi hiç bir şey yazmamakta buldu.

Anlaşılan o ki ünlü sanatçının takipçileriyle olan muhabbeti daha çok devam edeceğe benziyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir