İlişkiler, Yaşam

Erkeklerin Kadınlarda Hayır Diyemedikleri 15 Özellik

Erkekler kadınlarda bazı özellikleri hayır diyemez. Hal böyle olunca kadınlar erkeklere istedikleri şeyleri yaptırmak için bazı küçük hareketler yapmaları yeterli olacaktır.

İçerik Navigasyonu

1- Asil Görünüş

Duruşuyla asil görünen kadınlar her zaman erkeklerin tercihi olmuştur. Asil kadınların istekleri de erkekler için çoğu zaman kabul görür.

2- İçten Gülümsemek

Gülümsemesiyle içini ısıtmaki tabiri erkekleri çok doğal gelmektedir, karşısındaki kadının içinden gülümseyişi ile istediği şeylere bir erkek hayır diyememektedir.

3- Şuh Kahkahalar

Kadınlar kendilerini güldüren erkekleri severler, ancak erkekler de kendilerinin yanında kahkahayla gülen kadınlardan çok etkilenirler.

4- Kırmızı Dudaklar

Kırmızı dudaklar kadınları çok daha çekici yapan görüntülerdendır. Erkekler yerinde ve zamanında sürülen kırmızı ruju çekici bulurlar ve böyle kadınların erkekler üzerindeki etkisi inkar edilemeyecek kadar fazladır.

5 – Dudağı Isırmak

Erkeklerin çok seksi bulduğu ve hayır diyemediği diğer bir durum ise kadınların dudaklarını hafif ısırmalarıdır. Bu durum erkeklere çok çekici gelir.

6- Kıvrımlı Hatlar 

Kıvrımlı  hatlar erkeğin kadında dikkatini çeken özelliklerdir. Kıvrımlı  hatlara sahip kadınlara erkekler genellikle hayır diyemezler.

7- Köprücük Kemiklerinin Açık Bırakılması

Giyilen kıyafetlerde köprücük kemiklerin açık bırakılması kadınlara farklı bir seksilik katmaktadır, erkekler köprücük kemikleri açık olan kadınları ekstra çekici bulurlar.

8- Partnerinin Gömleğini Giymek

Kadınların partnerlerine ait gömleği çıplak vücutlarına giymesi erkeklere çok çekici gelir. Çünkü kadınların giydiği gömleğin erkeklere verdiği mesaj tenini tenimde istiyorumdur.

9- Boynu ve Kulağı Açıkta Bırakan Dağınık Toplanmış Saçlar

Erkeklere kuaförden çıkmışçasına düzenli görünen saçlar hiçte çekici gelmez. Onlar için boynu ve kulağı açıkta bırakan tepede toplanmış dağınık topuzlar daha çekici gelirler. Ev topuzu diye tabir ettiğimiz dağınık topuzlar şüphesiz erkeklere daha hoş görünmektedir.

10- Pürüzsün Bir Cilt 

Antik Çağlar’dan beri kadınlar kendilerine ve erkeklere güzel görünmek için tüylerini almaktadırlar, çünkü erkekler pürüzsüz ciltleri çok daha çekici bulurlar.

11- Çiller

Çilli kadınlar çocuklukla bağdaştırıldığı için erkeklere daha sevimli, daha doğal gelirler Buda erkekler için çilli kadınları daha çekici kılar.

12- Tek Omzu Açık Bırakmak

Kadınlar tek omzu açıkta bırakan kıyafetleri giydiklerinde erkekleri buradaki tek omuz açıklığı çok çekici gelmektedir. Erkeklerde kadınları sarma sarmalama hissi uyandırmaktadır.

13- Topuklu Ayakkabı

İnce topuk üzerinde kendine güvenle yürüyen kadınlar erkekleri çok daha çekici gelmekte ve böyle kadınlara erkekler hayır diyememektedir.

14- Spor Taytları

Vücudu sarmalayan spor taytları erkekler için kadınlarda çekiciliği ön plana çıkartır çıkaran parçalardır.

15- Seksi Bir Ses Tonu

Seksi bir ses tonu na sahip kadınlar erkeklere etkilemekte diğerlerine göre çok daha başarılıdır. Erkekler kendilerine seksi ses tonuyla seslenen kadınlara hayır diyemezler.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir