Haberler, Spor

Fatih Terim Hangi Eski Takımı ile Görüştü?

Fatih Terim geçtiğimiz aylarda Milli Takımdan olaylı bir şekilde ayrılmış ve sonrasında hiç bir klüple anlaşmamıştı. Adana Demirspor hocası Giray Bulak Giresunspor yenilgisinden sonra istifa etmişti.Bu haberin çıkış kaynağı ise Fatih Terim, Adana Demirspor klübü başkanı Mehmet Gökoğlu ve Adana Belediye başkanı Hüseyin Sözlü’nün bir restorantta buluşmasıydı. Bilindiği üzere yakın zamanda Fatih Terim’in babası Talat Terim geçtiğimiz haftalarda bağırsak ameliyatı olmuştu. Bu sebeple görüşmenin asıl nedenin geçmiş olsun ziyareti olduğu da söylentiler arasında.

fatih-terim-transfer.jpg

Bu görüşmede öte yandan Adanaspor eski teknik direktörü olan Levent Şahin’in de bulunması Adana Demirsporun başına Levent Şahin’in geçebileceğini gösteriyor.

levent-sahin-adana-demir-spor.jpeg

Levent Şahin 1 Ocak 2017 de Adanasporun başına geçmiş ve 9 Nisan 2017 de görevinden istifa etmişti. Adanasporla 11 maça çıkan Levent Şahin 7 mağlubiyet 1 beraberlik ve sadece 3 galibiyet alabilmişti. 20 Eylül 1973 doğumlu olan Levent Şahin bundan öncesinde Ümit Özat, Samed Aybaba, Fatih Terim gibi isimlerin yardımcılığını yapmıştı. Fatih Terim Milli Takım döneminde birlikte çalıştığı Levent Şahin ile Adana Demirspor takımının başkanını görüştürmüş olduğuda iddalar arasında. Adana Demirspor takımının başkanı Mehmet Gökoğlu takımın başına hemen birini getirmek istiyor ve ilk yarı bitmeden takımın çıkışa geçmesini istiyor.

Bu görüşme ilk başta akıllara Fatih Terim’in takım başına geçeceği getirse de görüşmenin asıl sebebinin geçmiş olsun ziyareti olduğu öğrenildikten sonra Levent Şahin’in Adana Demirspor teknikdirektörü olacağı düşünülüyor. Geçen senenin Süper Lig takımı olan Adanasporun başına geçtikten sonra pek de iyi  bir performans sergileyemeyen Levent Şahin’in teknik hoca olarak başa geçeceği konuşuluca bazı taraftarların tepki gösterdeği biliniyor. Bu sezona süper lige çıkma hedefiyle başlaya Adana Demirsporda şu ana kadar işler pek iyi gitmemiş ve takımın başında bulunan Girey Bulak istifa etmişti.

  1. Sizce Teknik Adam Fatih Terim'i önümüzdeki günlerde hangi futbol kulübünde görmemiz olası?

    1. Anadolu Kulüplerinden birinde
    2. Üç Büyüklerde
    3. Galatasaray'da
    4. Milli Takımda
    0 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir