Seyahat

Sonbahara Özel En Güzel Yurt İçi Balayı Rotaları

Düğün stresinden ve yorgunluğundan kurtulmak için muhteşem balayı yapabilcekleri yerleri tercih ediyorlar. 

İşte sonbara özel en güzel yurt içi balayı rotaları

kapadokya-balayi-mekanlari.jpg

KAPADOKYA

Sonbahar mevsiminin atmosferine uygun romantik bir balayı için tercih edebileceğiniz rota Kapodokya’dır. Peri bacalarının eşşsiz güzelliği, gökyüzünde uçuşan balonlar, düğün yorgunluğunuzu atmanızı sağlayacaktır. Kapadokya’da balayı tatili size doğal ve tarihi yerleri keşfetme imkanı sunacaktır. Ürgüp, Göreme ve yer altı şehirlerini gezerek farklı bir deneyime sahip olabilirsiniz. Mağaraların içine inşa edilmiş butik otellerde ya da muhtşem taş konaklarda kalarak balayınızı geçirebilirsiniz.

yedigoller-de-balayi-mekanlari.jpeg

YEDİGÖLLER

Doğa ile başbaşa kalmayı seven çiftler için en iyi adres Yedigöller’dir. Bölgede bir çok otel seçeneği bulunmaktadır. Sonbahar mevsiminde kırmızı ve yeşil renginin her tonunu görebileceğiniz muhteşem bir doğada balayınızı geçirebilirsiniz.

abant-otelleri-balayi-mekanlari.jpg

ABANT

Muhteşem göl manzarası eşliğinde sevdiğinizle olmak insana huzur verir. Abant, çam ağaçları, gölü ve sessizliği ile yurt içi sonbahar balayı fikirleri arasında en iyisidir.

cesme-balayi-mekanlari.jpg

ÇEŞME

Çeşme sadece yaz aylarında tercih edilen bir balayı adresi değildir. Aksine sonbaharda balayı için gidebilecek yerler arasında bir numaradır. Çeşme’de romantik balayı otellerinde konaklarken, ılık esen rüzgarı ve şahane denizi ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Okulların açılması, yaz tatilcilerinin ayrılması ile sonbaharda sakin olan beldenin, yaz mevsimindeki kalabalıktan uzak atmosferinin tadına doyamayacaksınız. Tekne turuna katılabilir ve Alaçatı’nın sakin sokaklarını doyasıya gezebilirsiniz.

BODRUM

Bodrum, sonbaharda da Ege’nin incisidir. Berrak denizi ve muhteşem koyları ideal balayı adresi olan Bodrum’un gece hayatınıda unutmamak gerekir. Hem huzuru hem de eğlenceyi bir arada yaşayacaksınız.

gocek-balayi-mekanlari.jpg

GÖCEK

Mavi tur gezileri ile Göcek’in eşssiz koylarında gezintiye çıkabilir, lüks balayı otellerinde kalarak düğün yorgunluğundan kurtulabilirsiniz. Yeşil ve mavinin buluştuğu yer olan Göcek, sakin ve huzurlu bir balayı geçirmenizi sağlayacaktır.

 BOZCAADA

Ege lezzetlerini tadabilceğiniz, taş sokaklarda el ele gezebileceğiniz en iyi adres Bozcaada’dır. Sonbaharda Bozcaada’da yapılan Bağ Bozumu Festivali’ne katılarak balayınızı farklılaştırabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir