İlişkiler, Kadın, Yaşam

Kadınları Anlamanın 3 Yolu

Ancak kadınları anlamamamız, hiçbir zaman da anlayamayacağımız anlamına gelmiyor.

Kadınları her zaman anlayamayacağınızı kabullenin, doğru zaman ve doğru yerde, doğru sözcükleri kurarak kadınların aklından ne geçtiğini, nasıl hissettiklerini anlayabilirsiniz. İşte kadınları anlamanın 3 yolu;

1) Kadını rahatsız etmeden dikkatini çekmeye çalışın

Örnek verecek olursak televizyon başında dizi izliyorsunuz ve partnerinizin sırtını okşamaya başladınız. Eğer partneriniz hiçbir tepki vermiyorsa hemen atılmayın veya saldırıya geçmeyin. Kadınların dikkatini dokunarak çekebileceğinizi düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz demektir. Kadınlar çoğu zaman fiziksel temastan hoşlanmazlar. Bunun yerine herhangi bir derdi olup olmadığını sorun ve tatlı bir dille kendisini anlatabileceğini söyleyin. Bu sayede kadınların dikkatini kendi üzerinizde toplayabilir, kadınların size daha rahat açılmasını sağlayabilirsiniz.

evlilik-kavga-kadinlari-analamin-yolu.jpg

2) Kadınlarla düz konuşun

Kadınlar düz konuşan erkeklerden hoşlanırlar. Ancak düz konuşacağım diye de duygusuz cümleler kurmanıza gerek yok. Sahip olduğunuz her fikir veya düşünceden kadınlara söz etmeniz gerekmez. Onların hoşlanmayacağı ya da ilgisini çekmeyeceğini düşündüğünüz konuları kendinize saklamanız en doğrusu olacaktır. Eğer bu düşünceleri kadınlarla paylaşırsanız, onlara ekstra bir yük yüklemiş olursunuz.

evlilik-ve-iletisim.jpg

3) Kadınlar ilgilendikleri konular hakkında konuşmayı severler

Yalnızca kadınlar değil, tüm insanlar kendi ilgilendikleri konular hakkında konuşmayı sever. Ancak kadınlar, erkeklere göre daha çabuk soğuyabilirler ve dinleme eşikleri sınırlıdır. Eğer ki siz arabalardan hoşlanıyorsanız ve bu konudan konuşmak istiyorsanız, kadınları en fazla beş, bilemediniz on dakika kendi etkiniz altında tutabilirsiniz. Kadınların kalbini kazanmak, onları anlamak için ilk olarak ilgi alanlarını öğrenmeniz gerekir. Daha sonra yavaş yavaş sizin de o konuya ilginiz olduğunu belirterek konuşmaya devam edebilirsiniz. Hem sizin kendi sevdiği konularla ilgilendiğinizi gören kadınlar sizin sevdiğiniz konularla zevkle ilgilenmeye başlayacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir