Haberler, Medya, Sizce

Filiz Aker’in Yeğeninden Şok Açıklamalar!

Önceki gün İstanbul’da bir otelde ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ı öldüren, eski manken Filiz Aker’in yeğeni Dora Ercan, olaydan sonra basına şok açıklamalarda bulundu. ‘Vatan’ın suçu yok’ dedi.

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz önceki gün Beşiktaş’ta ünlü bir otelin 10. Katında eski manken Filiz Aker tarafından vurularak öldürüldü. Aker cinayeti işledikten sonra kafasına dayadığı silahla intihar etti. Sırtında 4 mermi bulunan Vatan Şaşmaz orada hayatını kaybetti. Olayın olduğu gün, Filiz Aker yeğenini ve yeğeninin kocasını otele çağırmış lobide onlarla sohbet etmek istemişti. Cinayet anında lobide bulunan yeğeni ve kocası, aradıkları teyzeleri gelmeyince otel güvenliği ve polisle odaya girdiklerinde acı gerçekle karşılaşmışlardı.

filiz-aker-in-yegeni-konustu-vatan-i-saplanti.jpg

Teyzesinin Vatan şaşmazla olan ilişkisinin çok eskilere dayandığı, şu anda bir ilişkilerinin olmadığını ifade eden yeğeni Dora Ercan’ın teyzesiyle ilgili itirafları şaşkınlık yarattı. Teyzesinin uzun yıllardır Vatan Şaşmaz’a saplantı derecesinde platonik aşık olduğunu, teyzesine çok üzüldüğünü ve bir o kadar da Vatan Şaşmaz’a üzüldüğünü belirtti.

filiz-aker-in-yegeni-konustu.jpg

Olay gerçekleşmeden hemen önce teyzesiyle otelin lobisinde konuştuklarını söyleyen Dora Ercan, Filiz Aker’in “Hiç bu kadar mutlu olmadım ama benim mutluluğum seni üzebilir, sakın üzülme!” dediğini ifade etti. Kendisiyle vedalaşır gibi duygusal konuşmalar yaptığını söyleyen Ercan, daha sonra teyzesi Filiz Aker’in bir arkadaşıyla yarım saat buluşacağını söylediğini ve yanlarından ayrıldığını ifade etti. 10 dakika sonra teyzesini telefonundan aradığını ve telefonu açan teyzesinin yanlarına geleceğini söylediğini fakat gelmediğini belirtti. Bunun üzerine odaya çıkan çift, şok edici manzarayla karşılaştı. Dora Ercan, teyzesinin Vatan Şaşmaz ile görüşeceğini bilmediğini söyledi.

filiz-aker-haberleri.jpg

Teyzesinin tutkulu bir aşkla Vatan Şaşmaz’a platonik aşık olduğunu sözlerine ekleyen yeğeni, ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ın hiçbir suçunun olmadığını, teyzesinin bitmeyen bir Vatan aşkı olduğunu söyledi. Teyzesinin, “Karısını boşayacak, benimle evlenecek.” diye hayaller kurduğunu anlatan Dora Ercan, “Teyze saçmalama!” derdim “Neden böyle oldu?” diye üzüntülerini belirtti. Odada kanlar içinde yatan bir erkek görünce Vatan Şaşmaz olabileceğini tahmin ettiğini de ifade eden yeğeni, “Teyzem için üzüldüm, Vatan için 10 kat daha fazla üzüldüm.” şeklinde açıklama yaptı.

  1. Vatan Şaşmaz cinayeti hakkında ne düşünüyorsunuz?

    1. Çok üzüldüm, Allah eşine sabır versin
    2. Kadın tehlikeliyse Vatan Şaşmaz neden onunla buluştu?
    2 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir